O n z e p a s s i e v o o r g a s t r o n o m i e

Gastronomie

O n z e e i g e n g e t e e l d e o f l o k a l e p r o d u c t e n v o o r h e t p u b l i e k

Gastronomy

Onze familie, met een lange landbouwtraditie, heeft altijd veel aandacht besteed aan voeding. In 2019 is dit geëvolueerd naar een nieuwe passie: het serveren van onze eigen geteelde of lokaal geteelde producten aan een breder publiek. Samen met haar partner Jonas runt onze zus Fien nu het gastronomische pareltje van Waterland-Oudeman – hun eigen restaurant Tafel Twaalf.

Chef Jonas is al van jongs af aan gepassioneerd door de keuken. Hij wijdde zijn studies aan zijn liefde voor eten tijdens zijn studies aan de meest gerenommeerde koksschool van België: Ter Groene Poorte in Brugge. Na zijn studies ontwikkelde hij zijn gastronomische vaardigheden verder in enkele van de beste restaurants van België: De Paddock, Hof Ter Leepe, De Meersbloem, ´t Aards Paradijs (G&M 16) Naturell G&M 13.5) en Gasthof Halifax.

Fien heeft naast haar liefde voor kunst en textiel een passie voor streekproducten en zo vormen zij samen de perfecte match om dit gastronomische pareltje in het bijna vergeten Waterland-Oudeman te runnen

Boek hier je tafel!